KULINARIKA

“Kdor tu papca, ga ne zvija, 
tu vse je sveže in domače,
od jagenjčka, suhe krače,
vse do belokranjske pogače.”

Na turistični kmetiji sprejemamo izletniške skupine in zaključene družbe ob pomembnih dogodkih kot so osebno praznovanje, poroka, birma, obhajilo in ostali uspešni dogodki in dosežki. V dvorani sprejmemo do 60 oseb, na zunanji terasi pa poleti sprejmemo do 30 oseb.

Kulinarična ponudba je pestra, saj se gostom trudimo ponuditi svežo in domačo hrano. Kulinarične menuje prilagajamo sezonski ponudbi, kjer pa ne pozabimo na belokranjsko tradicijo. Za dobrodošlico vam pripravimo belokranjsko pogačo z domačimi suhomesnatimi izdelki. Ponujamo več vrst domačih juh, med katerimi sta Tanjini posebnosti gobova in ajdova juha. Po tradiciji v Beli krajini ne smemo pozabiti na jagenjček ali odojček pečen na ražnju, s hlebci še toplega, domačega kruha. V zimskem času vam lahko ponudimo domače koline (krvavice, pečenice, kranjske klobase) z zeljem, ajdovimi žganci in slastnimi ocvirki. Posladkali se boste lahko s Tanjinim štrudljem ali belokranjsko povitico ali z modernimi sladicami s pridihom domačnosti izpod Urškinih rok. V ponudbi imamo več različnih plošč in več hodnih menujev po vaših željah, iz naših sezonskih sestavin.